جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 1276
خدای سه گانه و هرمنوتیک جامعه: کلیسا، جنسیت و تبلیغ در استنلی جی. گرنز با اشاره به پل ریکور [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Russell L. Almon
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : هدف این پایان نامه بررسی کلیسای تثلیثی الهیات انجیلی آمریکای شمالی استنلی جی گرنز (متوفی 2005)، همراه با الهیات تصویری او، تثلیث اجتماعی تجدیدنظر شده، الهیات روایی، ادغام تئوس، و الهیات است. مشارکت سه گانه این پایان نامه همچنین از فلسفه هرمنوتیکی پل ریکور، در پیوند با کلیسای شناسی تثلیث گرنز، برای پیشنهاد کلیسای هرمنوتیکی و رسالتی استفاده می کند. فصل اول با مروری بر الهیات گرنز و بحث در مورد وضعیت فعلی بورس تحصیلی گرنز آغاز می شود. سپس هرمنوتیک خود و نظریه هویت روایی ریکور را معرفی می کند. این فصل با مروری بر فصل های دوم، سوم و چهارم به پایان می رسد. فصل دوم، شیوه‌ای را نشان می‌دهد که در آن تثلیث‌گرایی اجتماعی گرنز و الهیات imago Dei، یک تصویر اجتماعی به دست می‌دهند. بخش اول کلیاتی از خدای اجتماعی و خود رابطه ای گرنز، تصویر اجتماعی، خود کلیسایی، مفهوم او از پیشبرد آخرت شناختی کلیسایی، و الهیات او در مورد مشارکت سه گانه را بررسی می کند. بخش دوم به انتقادات کلیدی از تثلیث گرایی اجتماعی پاسخ می‌دهد، گرنز و ریکور را در مورد خود رابطه‌ای مورد بحث قرار می‌دهد، و روشی را بیان می‌کند که الاهیات گرنز در مورد تئوس و مشارکت سه‌گانه «در مسیح» و از طریق روح، یک تئوانسان‌شناسی جمعی با جهت‌گیری کلیسایی را ارائه می‌دهد. بخش آخر به تصویر اجتماعی گرنز و مشارکت سه گانه در رابطه با متقابل زن/مرد در مشارکت کلیسایی و اجتماع می پردازد. فصل سوم الهیات روایی گرنز و توسعه یک تصویر روایی را مورد بحث قرار می دهد. بخش اول به مروری بر کتاب «خدای نام‌گذاری شده» و «مسئله هستی» گرنز و توسعه روایت نام الهی به‌عنوان حماسه‌ی خدای سه‌گانه، استفاده بیشتر او از تئوس، و تصویر روایی برخاسته از مشارکت داستانی «در مسیح» می‌پردازد. روح. بخش دوم به بررسی تداوم نام خدا با خدای اجتماعی می پردازد و استدلال می کند که گرنز یک تثلیث گرایی اجتماعی تجدید نظر شده را ارائه می دهد. بخش دوم همچنین گرنز و ریکور را درباره خود روایی در نظر می‌گیرد و پیشنهاد می‌کند که تئوانسان‌شناسی کلیسایی گرنز اکنون به یک کریستو-انسان‌شناسی صلیبی تبدیل می‌شود. بخش سوم به تصویر روایی و متقابل زن/مرد و صلیبی می پردازد که از رابطه کلیسایی مشارکت سه گانه الهیات داستانی و جمعی ناشی می شود. فصل چهارم به توسعه یک تصویر کلیسایی گرنزی می پردازد و کلیسای شناسی رسالتی و هرمنوتیکی را پیشنهاد می کند. بخش اول کلیسای شناسی گرنز را به عنوان معطوف به رسالت و پیوند تئوس، مشارکت سه گانه و کلیسا ارائه می کند. سپس این بخش دستور زبان رسالتی را برای کلیسا به عنوان هرمنوتیک کلیسایی خدا در جامعه پیشنهاد می کند. بخش دوم اتهامات بالقوه مبناگرایی کلیسایی را مورد بحث قرار می دهد، گرنز و ریکور را در مورد خود احضار شده در نظر می گیرد، و تئوانسان شناسی گرنز و کریستو-انسان شناسی گرنز را به یک ماموریت-انسان شناسی بسط می دهد. بخش سوم متقابل را در نظر می گیرد…
وال مارتیزاسیون دین آفریقایی آمریکایی: توماس دکستر جیکز و کتاب زن تو آزاد شدی
نویسنده:
Paula L. McGee
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه نقد ایدئولوژیک مدل خدمت کلیسای سیاه جدید است، با T.D. Jakes و Woman You Art Loosed (WTAL) به عنوان مطالعه موردی. T.D. Jakes یک تبلیغ کننده تلویزیونی آفریقایی آمریکایی است که کشیش خانه پاتر، یک ابرکلیسای در دالاس، تگزاس است. او نمونه اصلی یک کشیش کلیسای سیاه جدید است - یک کارآفرین مذهبی با چندین برند مذهبی موفق. WTAL تا کنون موفق ترین برند اوست. جیکز که از موفقیت سرمایه‌داری خود خجالت نمی‌کشد، با امپراتوری 100 میلیون دلاری تخمین زده می‌شود، می‌گوید که این تبعیض شغلی است که او از مزایای رویای آمریکایی درو نمی‌کند. این پایان نامه آنچه را که برای برند و وزارت جیکز اتفاق افتاده است به عنوان «وال مارتیزاسیون دین آفریقایی آمریکایی» معرفی می کند. به عنوان یک مفهوم نظری، Wal-Martization هم به ایدئولوژی و هم به فرآیندی صحبت می کند که تفاوت های نسلی بین کلیسای سیاه جدید و کلیسای سیاه را توضیح می دهد. همچنین نشان دهنده برندسازی و داستان سرایی در هر سطحی از نمایندگی کلیسای سیاه جدید است.
قانون و تشکل های مذهبی: استثناء، عدم مداخله و توجیه [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Jane Elizabeth Norton
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : در حالی که بریتانیا تعهد کلی به آزادی مذهبی دارد، در حال حاضر اطلاعات کمی درباره معنای این تعهد برای سازمان‌های مذهبی نوشته شده است. این پایان نامه با در نظر گرفتن اینکه چه زمانی قانون بریتانیا باید در مورد سازمان های مذهبی اعمال شود، به ادبیات آزادی مذهبی کمک می کند. با بررسی برخی تعارضات بالقوه بین قوانین بریتانیا و سازمان‌های مذهبی با توجه ویژه به مواردی که مورد بررسی قرار نگرفته‌اند و در جایی که امکان رفتار متفاوت قوی‌تر است، به این سؤال پاسخ می‌دهد. پایان نامه به سه بخش تقسیم می شود. بخش اول شامل فصل اول است و مبانی اعتقادی و نظری آزادی مذهبی را بیان می کند. در اینجا تز می پذیرد که خودمختاری توجیه هنجاری لیبرالی برای آزادی مذهبی است. بخش دوم شامل فصول دوم تا فصل هفتم است و به بررسی تعامل حقوق بریتانیا و سازمان های مذهبی در شش زمینه می پردازد: اشتغال. ارائه کالا و خدمات؛ پذیرش عضویت؛ انضباط داخلی، اختلافات داخلی مالکیت؛ و مسائل خانوادگی هر فصل در بخش دوم به دو بخش تقسیم شده است. بخش اول، دکترین حقوقی را که در مورد سازمان های مذهبی در آن زمینه اعمال می شود، بررسی می کند. سپس بررسی می‌کند که آیا این رویکرد می‌تواند با توجه به تعهد به آزادی و خودمختاری مذهبی که در بخش اول مشخص شده است توجیه شود. بخش سوم شامل فصل آخر، فصل هشتم است. این فصل از نتایج فصل‌های اعتقادی پیشین استفاده می‌کند تا رویکردی کلی برای تعیین زمان اعمال قانون برای سازمان‌های مذهبی پیشنهاد کند. این پایان‌نامه نتیجه‌گیری می‌کند که یک رویکرد زمینه‌ای، که منافع غالباً متضاد را در نظر می‌گیرد، بهترین راه برای تعیین زمان اعمال قانون برای سازمان‌های مذهبی است. چنین ملاحظاتی باید به اهمیت فعالیت خاص برای اطمینان از در دسترس بودن گزینه شیوه زندگی مذهبی توجه ویژه ای داشته باشد.
ایمان و (عدم) قطعیت در نوشته‌های استو، هاثورن و دیکنسون: زبان متقاطع الهیات و فمینیسم [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Denise Yezbick
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این تحقیق بررسی می‌کند که چگونه نوشته‌های هاثورن، دیکنسون و استو نگرش فرهنگ غالب را نسبت به عملکرد معنا در دین بیان می‌کند. این پرسش مطرح می شود که آیا بحران معنا حساسیت دینی را تهدید می کند؟ با نگاهی به اسکارلت نامه هاثورن و اشعار خاص دیکنسون، نشان می‌دهم که چگونه نوشته‌های آن‌ها به نوعی حساسیت مذهبی اشاره می‌کند که با چنین بحرانی تهدید نمی‌شود، بلکه نشان می‌دهد که برای گشودگی واقعی به غیریت ضروری است، و در نهایت به خدا. داستان و شعر این دو نویسنده این را به صورت منفی بیان می کند، به عنوان حمله ای به دین متعارف و نیز گرایش های خاص قرن نوزدهم در دین، و همچنین به صورت مثبت با بیان مضامین امکان و امید در وضعیت عدم اطمینان. همچنین از طریق استفاده خاص آنها از زبان تداعی و استعاره بیان می شود. نوشته آنها با تأکید بر مکانیسم دائماً در حال تغییر دلالت، بر اقتضای زبان و ذهنیت تأکید می کند. این احتمال در هرج و مرج میل فیزیکی تجربه می‌شود و نشان می‌دهد که مخالف باور دینی نیست، بلکه اساس آن است و دوتایی مذهبی مشترک روح و جسم را به چالش می‌کشد. آمیختگی تاریخی قلمرو مادی با زنان این بحث را در حوزه‌های اندیشه و نظریه فمینیستی، به‌ویژه، l'é;criture fé;minine، به دلیل تأکید بر مادی بودن زبان هدایت می‌کند. نوشته استو در کلبه عمو تام جریان دیگری از تفکر دینی را پشتیبانی می کند که بیشتر بر مرزهای محتاطانه و تضمین های اعتقادی تکیه دارد. استو با توسل به اصول رایج مسیحی در رمان، بر ساختارهای دینی و اخلاقی جهانی تکیه کرده و آن را تقویت می کند. استفاده او از لفاظی های احساساتی مبتنی بر فرضیاتی است که به وضوح بین حق و باطل، مرد و زن و حتی سیاه و سفید ترسیم می کند. متون هاثورن، دیکینسون و استو همه نوشته‌هایشان در همان زمان، نگرش‌هایی را نسبت به دین بیان می‌کنند که بعداً در فرهنگ آمریکایی شکوفا شد و امروز هم برجسته است.
به سوی معرفت شناسی کاتولیک [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Gregory Richard Peter Stacey
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : در این پایان نامه، من یک تحلیل کاتولیک از ایمان و عقل، با تکیه بر بینش‌هایی از جنبشی در فلسفه تحلیلی معاصر توسعه می‌دهم: معرفت‌شناسی اصلاح‌شده. در فصل اولم، توضیح می‌دهم که علی‌رغم انتقاد فیلسوفان کاتولیک، معرفت‌شناسی اصلاح‌شده مدلی گسترده از ایمان ارائه می‌دهد. من با الهام از معرفت شناسی اصلاح شده، مدل دیگری ("معرفت شناسی ضد اصلاح شده") ایجاد می کنم که از نظر فلسفی قابل دفاع است و به خوبی با مجموعه ای از خواسته های الهیاتی برای چنین مدلی برگرفته از آموزه جزمی کلیسا در مورد ایمان مطابقت دارد. این خواسته‌ها شامل ایمان الهی است که شامل رضایت گزاره‌ای به وحی الهی است که (حداقل در نمونه‌های پارادایم) کاملاً قطعی، عقلانی سرسخت و آزادانه انتخاب شده است. من استدلال می کنم که CRE این ویژگی های ایمان را بهتر از تحلیل های رقیب ایمان ارائه شده توسط فیلسوفان کاتولیک توضیح می دهد. در فصل دوم، طرح خود را از CRE گسترش می‌دهم تا نشان دهم که چگونه می‌تواند امکان ایمان کاتولیک «ضمنی» را در کسانی که به طور غیرمجاز به انجیل ایمان ندارند، توضیح دهد. در انجام این کار، من همچنین CRE را با بینش های رهنر و فون بالتاسار، که نمایندگان مهم رویکردهای مدرن به "الهیات بنیادی" هستند، مقایسه می کنم. در ادامه پایان نامه، من قصد دارم نشان دهم که CRE دارای سابقه قابل توجهی در سنت الهیات کاتولیک است. در فصل‌های متوالی، من استدلال می‌کنم که آگوستین، آکویناس و نیومن همگی معرفت‌شناسی‌های دینی پیشرفته‌ای دارند که به درجات مختلف شباهت‌های قابل‌توجهی با CRE دارند و با تفاسیر مدرن گوناگون از کار خود درگیر هستند. حمایت نویسندگان در سنت باید به مدل من از منظر کاتولیک قابل قبول باشد، به این معنی که کاتولیک هایی با اعتقاد «اساسی» به وحی الهی می توانند نسبتاً مطمئن باشند که اعتقادشان از نظر معرفتی مناسب است. در مجموع، من استدلال می‌کنم که معرفت‌شناسی اصلاح‌شده منابعی را برای ایجاد مدلی از ایمان فراهم می‌کند که به خوبی با درک سنتی کاتولیک از ایمان و عقل مطابقت دارد.
منسل : خدا و سیاست [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Francesca Juliette Norman
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : هنری لانگویل منسل (71-1820)، الهی‌دان و فیلسوف انگلیسی، معمولاً به‌عنوان یک آگنوستیک کانتی شناخته می‌شود که ایده‌های او به ایده‌های هربرت اسپنسر منتهی شد. این پایان نامه چالشی انتقادی برای این تصویر فراهم می کند و بازنگری کاملی از الهیات منسل در زمینه ارائه می دهد. اول، در مورد ارائه نادرست، من استدلال می کنم که این خود اسپنسر بود که با داشتن رابطه جوانی با کاترین خواهر منسل، تعصبی نسبت به او ایجاد کرد، استقبال از کار او را تحریف کرد و تصویر کاریکاتور منسل را به عنوان یک آگنوستیک ناخواسته و "کانتیست" ترویج کرد. ". با کمک لیبرال هایی مانند گلدوین اسمیت و لزلی استفن، تصویر اسپنسر به بن بست رسیده است. من این تصویر را رد می کنم و خوانشی جایگزین از منسل ارائه می کنم. دوم، در مورد شخصی‌گرایی، نشان می‌دهم که منسل اساساً فردی خداباور بود و مدیون سنت‌های اسقف براون، اسقف باتلر و فلسفه عقل سلیم اسکاتلندی بود. منسل نمونه‌ای از الاهیات فلسفی «IThou» متعلق به دوران اواسط ویکتوریایی را نشان می‌دهد که مبتنی بر عمل مذهبی دعای مسیحی است. شخصیت گرایی خداباورانه منسل شباهت زیادی با الهیات نیومن داشت، و من روش هایی را بررسی می کنم که دستور زبان موافق نیومن در پاسخ به سخنرانی های بامپتون منسل نوشته شد. سوم، در مورد سیاست، من استدلال می‌کنم که تصویر تحریف‌شده اسپنسر از منسل به‌عنوان یک آگنوستیک کانتی، در خدمت منافع سیاسی لیبرال‌های حزبی بود و به‌دلیل تعهدات محافظه‌کاران خود منسل، به شدت توسط آنها منتشر شد. منسل که در زمینه قرار دارد، در اینجا با اشاره به روابط شخصی کلیدی و شبکه‌های شخصی، از جمله ارتباط او با محافظه‌کاران برجسته، مانند لرد کارناروون و بنجامین دیزرائیلی، تفسیر می‌شود. مهمتر از همه، من مجادلات او با فردریک دنیسون موریس و جان استوارت میل را با اشاره به رویدادهای سیاسی 1859 و 1865 تفسیر می کنم.
کانت و وحدت عقل [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
John Saunders
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : دستاورد امانوئل کانت در نشان دادن قدرت قانون‌بخش عقل انسان در مبانی متافیزیکی شناخت انسان و دفاع از آزادی انسان است. نیروی عقل پاسخ او به نگاه مکانیکی به طبیعت و شک در اخلاق، زیبایی شناسی و دین بود. در حالی که عقل بر تئوری و عمل گسترش می‌یابد، او اصرار داشت که این یک دلیل بود: وحدت. من از وحدت عقل به عنوان کلید درک پروژه فلسفی کانت دفاع می کنم. با توجه به خروجی عظیم او، این یک جاه طلبی ناگزیر ناقص است. پس از یک فصل مقدماتی (ch1)، توضیحی از نقش کلیدی اصل (ch2) ارائه می‌شود و به دنبال آن یک درک سه‌گانه از خود عقل (ch3) با ایده‌ها و فرض‌های آن (ch4) پیشنهاد می‌شود. اینها دانش نظری و عملی ما را در مورد علایق متفاوت عقل گسترش می‌دهند (قسمت 5)، البته با مشکلات مفهومی در انگیزش و احترام (بخش 6). با وجود قوای مختلف، دلیل نظری و عملی نمی تواند تعارض داشته باشد، زیرا دو دلیل وجود ندارد. فرد باید دارای اولویت باشد که عملی بودن آن نشان داده شده است (قسمت 7). آموزه اخیر پیامدهایی برای الهیات عقلانی کانت و جهان بینی گسترده تر او دارد. اصل عالی اخلاق، محصول عقل جهانی شده، سرنوشت نوع بشر را برجسته می کند و به ایمان اخلاقی منحصر به فرد انسان می انجامد. به حکم عقل، ما اراده داریم که به هدف نهایی خود پی ببریم. توجیه وحدت عقل (چ8) به ایده تنظیمی بالاترین هوش به عنوان یک اکتشافی منجر می شود. فلسفه اخلاقی کانت در مفهوم عالی ترین خیر به عنوان پایان نهایی زندگی بشر به اوج خود می رسد (چ9). من پیش از این که به این نتیجه برسم که از نظر کانت، ما نه تنها به جهان طبیعت، بلکه به جهانی اسمی تعلق داریم که در آن خدا و زندگی آینده ممکن است امید عقل محدود ما باشد، به تفاسیر سکولار و مذهبی آن می پردازم.
عشق ایثارگرانه و شکوفایی انسان: دیدگاه الهیاتی و سکولار در گفتگو [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Julia T Meszaros
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : نقطه عزیمت این پایان نامه برگرفته از گرایش مدرن به ایجاد دوگانگی بین عشق ایثارگرانه و شکوفایی انسان است. تلاش‌های مدرن برای رهایی انسان از ظلم نامتجانس و هنجارهای اخلاقی که این امر را ترویج می‌کنند، گاهی به این نتیجه رسیده‌اند که عشق فداکارانه برای شکوفایی انسان مضر است. چنین نتیجه‌گیری همچنین از طریق بازمفهوم‌سازی مدرنیستی از خود به‌عنوان آگاهی خودمختار اما تهی که باید خود را در برابر تعیین دیگری محافظت کند، شتاب بیشتری یافته است. در واقع، متفکران مهم مفهوم عشق فداکارانه را با فراخوانی برای ابراز وجود در برابر دیگری، به عنوان کلیدی برای رفاه فرد، جایگزین کرده‌اند. این امر با نادیده گرفتن تلاش افراد برای شکوفایی انسان توسط مسیحیان همراه شده است. در مواجهه با بینش مدرن در مورد ماهیت "میل" انسان، الهیات مسیحی مدرن به همان اندازه تلاش کرده است تا تنش بین مفهوم سنتی مسیحی عشق فداکارانه یا خودبخش و تمایل انسان ها برای تأیید خود و یافتن را حفظ کند. تحقق شخصی در این دنیا برای مثال، رشته‌هایی از الهیات مسیحی، عشقی تسلیم‌شده را به قیمت نادیده گرفتن تمام خواسته‌های دنیوی فرد تأیید کرده‌اند. در این پایان نامه به طرح این وضعیت در اندیشه مدرن و پیامدهای مشکل ساز آن می پردازم. به منظور تشخیص اینکه آیا عشق ایثارگرانه و شکوفایی انسان می توانند دوباره به هم متصل شوند یا خیر، سپس مطالعات دقیقی را در مورد مفهوم سازی های پل تیلیش الهیدان و فیلسوف اخلاق و رمان نویس آیریس مرداک از خود و عشق انجام می دهم. همانطور که بحث خواهم کرد، درگیری تیلیش و مرداک با تفکر مدرن آنها را به توسعه گزارش هایی از خود سوق می دهد که با درک عشق به عنوان ایثارگر و مساعد برای شکوفایی انسان مطابقت دارد. بنابراین، بر اساس تفکر آنها استدلال می‌کنم که عشق فداکارانه و شکوفایی انسان را می‌توان حتی امروز به‌عنوان وابسته متقابل درک کرد.
مناسک و همبستگی کنفوسیوسی: جسمیت، معنا و پیوند در کنفوسیوسیسم کلاسیک
نویسنده:
Brian Sian Min Loh
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : پژوهشگران اجماع خاطرنشان می‌کنند که اخلاق توصیف‌شده در مجموعه متنی کنفوسیوس توجه خود را در درجه اول بر روابط مشخص، نقش‌های خاص و وظایف متقابل متمرکز می‌کند. این باعث نگرانی در مورد اینکه آیا اخلاق کنفوسیوس می تواند رهنمودهای اخلاقی مناسبی را برای تعامل بین افرادی ارائه دهد که از هیچ تماس قبلی برخوردار نبوده اند، ایجاد کرده است. در پاسخ، این پایان‌نامه پیشنهاد می‌کند که کنفوسیوسیسم اولیه تعامل با غریبه‌ها را هدایت می‌کند، اما این راهنمایی را کمتر در مفاهیم اخلاقی یا احکام اخلاقی آن می‌توان یافت تا در شیوه‌های آیینی مجسم شده‌اش. برای اثبات این ادعا، من با دقت نظریات برگرفته از حوزه‌های علوم شناختی، فلسفه شناختی، عمل‌گرایی آمریکایی، و نظریه مناسک را در چندین متون اولیه کنفوسیوس اعمال می‌کنم: آنالکت‌ها، منسیوس، سونزی، و کتاب‌های راهنمای آیینی لیجی و یلی. من از پراگماتیسم و ​​فلسفه شناختی، لنزهایی از معنای مفهومی و پیش مفهومی را جمع آوری می کنم و از آنها برای بررسی تأثیرات تمرین آیینی بر ایجاد مرزهای گروهی و ایجاد همبستگی استفاده می کنم. با انجام این کار، من آشکار می‌کنم که همبستگی حاصل از تمرین تجسم یافته و حضور فیزیکی، مرزها و ساختار گروه‌های کنفوسیوس اولیه را به اندازه مفاهیم یا ارزش‌های مشترک شکل می‌دهد. من بیشتر فرآیندهای عصبی و روان‌شناختی را بیان می‌کنم که از طریق آنها فیزیکی بودن تمرین آیینی کنفوسیوس، همبستگی پیشا مفهومی را ایجاد می‌کند، سپس روش‌هایی را که همبستگی چارچوب‌بندی می‌شود و جهت معناداری توسط نمونه‌های مختلف کنفوسیوس به آن داده می‌شود، برجسته می‌کنم. در نهایت، من نشان می‌دهم که مشارکت متقابل در تمرین آیینی به غریبه‌ها اجازه می‌دهد تا به سرعت، بدون بهره‌مندی از رابطه قبلی یا پیشنهاد مشترک، با هم پیوند بخورند. استدلال من این است که قلب رفتار کنفوسیوس با غریبه هاست. تمرین تشریفاتی به طور همزمان رابطه ای بین تماس های جدید ایجاد می کند و به آن رابطه با همبستگی قوی و از پیش مفهومی ایجاد شده انرژی می بخشد. این پایان نامه همچنین تعدادی از موضوعات مرتبط از جمله رابطه بین تمرین آیینی و مرزهای گروه و تأثیر بدن بر مفاهیم و طبقه بندی را تجزیه و تحلیل می کند. این مطالعه در گسترده‌ترین اهداف خود، بینشی را در مورد شخصیت غنی فیزیک کنفوسیوس اولیه ارائه می‌کند، دستورالعمل‌های جدیدی را برای تحلیل کنفوسیوسیسم معاصر پیشنهاد می‌کند، و راه‌های ممکنی را منعکس می‌کند که در آن ممکن است همبستگی بین اعضای گروه‌هایی با جهت‌گیری‌های ارزشی متفاوت شکل بگیرد.
منشأ انتقام: ریشه‌های یونانی و عبری تفکر مسیحی درباره مرد و زن
نویسنده:
Brian Mitchell
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان‌نامه تأثیر دو مشارکت‌کننده اصلی تفکر مسیحی را بر جنسیت انسان در هفت قرن اول دوران مسیحیت مقایسه می‌کند: اول، دیدگاه عمومی منفی مرد و زن در فلسفه یونان، محدود کردن تمایز جنسی به بدن، بدن کم توجه، تحقیر روابط جنسی به عنوان غیرمنطقی و تحقیرکننده، و تمایل به دیدن خصومت به عنوان ذاتی در روابط زن و مرد. دوم، دیدگاه مثبت تر از مرد و زن در کتاب مقدس عبری، که در آن تمایز جنسی و تولید مثل هر دو به طور طبیعی خوب و برای وجود انسان ضروری تلقی می شوند. این دو دیدگاه بسیاری از مناقشات مسیحیت اولیه در مورد ازدواج و رهبانیت را نشان می دهند. آن‌ها همچنان در بحث‌های جاری در مورد نقش‌های جنسی، هویت جنسی و اخلاق جنسی نقش دارند. واضح‌ترین و مشکل‌آفرین‌ترین تأیید پاتریستی دیدگاه یونانی در مورد مرد و زن در قرن هفتم از ماکسیموس اعتراف‌کننده به دست آمد، اگرچه دیدگاه ماکسیموس به وضوح مستقیم یا غیرمستقیم از اوریگن، گریگوری نیسا و سایر سنت‌های اسکندریه ناشی می‌شود. ادعای ماکسیموس مبنی بر اینکه «تقسیم» زن و مرد باید «به طور کامل از بین برود» قبل از اینکه زمین و آسمان متحد شوند، به عنوان جایگزینی برای تفکر دوتایی سنتی ارائه شده است. این تز نشان خواهد داد که سازگاری درک «یونانی» از مرد و زن که از اوریجن گرفته شده است، اگر نگوییم غیرممکن است، با بسیاری دیگر از سنت‌های مسیحی که مردان و زنان را مجبور می‌کند به عنوان مرد یا زن زندگی کنند، خواه متاهل یا مجرد، دشوار است. در نهایت، این تز نشان خواهد داد که فرض کلیدی دیدگاه مسیحی «یونانی»، مستثنی کردن مرد و زن از تصویر خدا، غیر ضروری و ناسازگار با درک اولیه مسیحی است که توسط کتاب مقدس و سنت پشتیبانی می‌شود، مبنی بر اینکه تصویر خدا یک موضوع رابطه شخصی به تقلید از تثلیث و نه صرفاً یک موضوع فضیلت، برتری، عقل یا خودمختاری.
  • تعداد رکورد ها : 1276